Lansering

Idag lanseras Konsumentnätverket Kanariefåglarna. Nätverkets fokus är din hälsa, vår miljö och hur vi tillsammans säkrar den ljusnande framtiden som vi alla tror är möjlig. Intresset för boken "Kanariefåglarna ryter" har varit stort. Vi behöver kanalisera detta intresse i något som kan bli ett verktyg.

Hemsidan www.kanariefaglarna.com har nu funnits i 6 månader. Antalet besökare ökar ständigt, och med Nätverket kommer vi att kunna fortsätta sprida nyheter, samtidigt som vi tillsammans kan engagera oss i viktiga frågor genom att gemensamt höja vår röst.

Vi närmar oss valet. Många funderar säkert på vilket parti som kommer att leverera det som är så väsentligt – friheten att göra egna val när det gäller hälsan, miljön och framtiden. Därför är Konsumentnätverket Kanariefåglarna i gång med att ställa några frågor till de olika partierna. Frågor som till exempel urskiljer partiernas syn på konsumentens egen rätt i val av hälsa. Du är välkommen att skicka dina förslag på frågor till Margareta@kanariefaglarna.com senast den 7 juni 2006.

Det är lätt att gå med i Konsumentnätverket Kanariefåglarna, du blir medlem när du köper boken "Kanariefåglarna ryter"! Har du redan köpt den är det bara att höra av dig. Du som ännu inte köpt boken kan göra det nu och komma med i Nätverket direkt!

Välkommen in i Nätverket som satsar på framtiden, en framtid som tar hänsyn till din hälsa och vår miljö.